Kaikki kirjoitukset

Julkaistu 28.1.2024

Tuhansien hymyjen hotellille lennokas alku

Esikoisteokseni Tuhansien hymyjen hotelli (WSOY) julkaistiin kirjana ja ääni- ja E-kirjana 16.1.2024. Kirjan vastaanotto on ollut todella positiivinen. Jännitin vastaanottoa, avaanhan kirjassa elämääni rohkeammin kuin varmaan kukaan kotimainen poliitikko aiemmin. Ehkäpä kuitenkin tässä muuttuvassa maailmassa olikin juuri nyt tarvetta rehelliselle ja avoimelle kuvaukselle yrittämisen kulisseista ja naisen henkisestä kasvusta.

Kirjan kerronta ja kirjoitustyyli ovat saaneet kovasti kehuja. Tarina kuulemma tempaisee mukaansa ja olen saanut kymmenittäin viestejä, kuinka se on pitänyt lukea tai kuunnella yhdellä tai maksimissaan kahdella otannalla! Toinen kirjoittaja, ystäväni Antti Helin on tunnettu matkakirjailija ja hänen kuvauksensa kirjassa vilisevistä kohteista Brasiliasta Australiaan ja Stravangerista Angkor Watiin, tuovat mielenkiintoisen lisämausteen tarinalle.

Äänikirjan äänenä on yksi Suomen rakastetuimmista naisäänistä, Sanna Majuri. Sanna laittoikin viestiä, kuinka työpäivät olivat kirjaa lukiessa venyneet tarinan tempaistaessa mukaansa.

Ensimmäisen kahden viikon jälkeen Tuhansien hymyjen hotellia oli kuunneltu noin 2000 kertaa ja viikon jälkeen se oli Helsingin kirjastojen kysytyin tietokirja sekä noussut suosituimpien äänikirjojen listalle niin BookBeatissä kuin Storytellissäkin. Hymyillen liityin myös kirjailijoiden ”teostoon” Sanastoon, vielä 70 vuotta kuolemani jälkeen kirjasta maksetaan lainauskorvauksia! Siinä testamenttini lapsille ja lastenlapsille :D

Kirjan myötä vierailin myös MTV3 Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastettelussa. Perjantain 26.1. ohjelma on nähtävissä Katsomossa.

Kati Annikan kuulumiset

Tilaa uutiskirjeeni ja tiedät, missä mennään!