Kaikki kirjoitukset

Julkaistu 30.1.2024

Presidentinvaalikampanja vei ympäri Etelä- ja Itä-Savoa

Varmastikaan ei kenellekään jäänyt epäselväksi, että Olli Rehn on Mikkelin mies! Innostuimme Etelä- ja Itä-Savon keskustan piirit ja paikallisyhdistykset kiertämään ympäri maakuntaa ja järjestimme tapahtumia reilulla kahdellakymmenellä paikkakunnalla, monessa useamman kerran.

Ollin Grilli kiersi mm Puumalassa, Kangasniemellä ja Juvalla, Rantasalmellakin oli grilli kuumana ja useampi tapahtuma. Kahveja tarjottiin mm Sulkavalla ja Mäntyharjulla. Sain kiertää Suomen kauneinta seutua ja muutaman kerran pitikin pysähtyä tien laitaan ikuistamaan talvinen pakkasmaisema. 11 päivää, 16 paikkakuntaa ja aivan mahtavia kohtaamisia!

Istuin myös yleisössä Ollin YLEn vaalitentissä todistaen, kuinka tuosta illasta lähti liikkeelle Olli-huuma, tunnelma studiossa oli käsinkosketeltavan innokas ja innostunut. Ollin kiri riitti aina viimeiseen iltaan saakka, kun hän laulaa pamautti Hassisen Koneen Rappiolla, kalliolaisessa karaokebaarissa. Siinä vaiheessa kyllä hymyilin, kuinka kovin harmaita muut ehdokkaat ovatkaan…!

Meidän Etelä- ja Itä-Savon keskustalaisten yhdessä tekemisen voima oli sitä kepulaisuutta mitä puolue on jo pidemmän aikaan etsinyt. Nyt se löytyi, kiitos Mikkelin miehen Ollin!

Tästä on hyvä jatkaa kohti EU-vaaleja ja mikkeliläisten jatkumoa eurooppalaisissa neuvottelupöydissä.

Kati Annikan kuulumiset

Tilaa uutiskirjeeni ja tiedät, missä mennään!