Kaikki kirjoitukset

Julkaistu 26.11.2023

Keskustan puoluevaltuusto nimesi mikkeliläisen Kati Häkkisen europarlamenttivaaliehdokkaaksi

Lehdistötiedote

Viikonlopun aikana pidetyssä Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa mikkeliläinen Kati Annika Häkkinen valittiin EU-vaaliehdokkaaksi. Kati Häkkinen on kokenut ja motivoitunut vaikuttaja, joka tuo vahvan panoksensa kansainväliseen päätöksentekoon. Kati Häkkinen on mm. Mikkelin kaupunginvaltuutettu, Mikkelin kehitysyhtiö Miksein jäsen, hotelli- ja matkailualan konsultti ja osaomistaja thaimaalaisessa hotellissa. EU-vaaliehdokkaana hän tuo mukanaan laajan kansainvälisen kokemuksen ja näkemyksen, joka on syntynyt vuosien työstä eri yhteisöjen ja työtehtävien parissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Häkkisellä on taustalla laajaa kannatusta, sillä Keskustan Etelä-Savon ja Itä-Savon piirit sekä Suomen Keskustanaiset esittivät häntä EU-vaaliehdokkaaksi Keskustan puoluevaltuustolle.

Häkkisen vaaliteemat keskittyvät hänelle ominaisten ja tärkeiden asioiden äärelle: kansainvälisyys, yrittäjyys, paikallisuus ja lähiruoka sekä kestävä ympäristöpolitiikka, varsinkin metsien vaikutus energia- ja ympäristöpolitiikassamme.

”Suomi on erityisasemassa useastakin syystä, sijaintimme, ilmastomme ja Euroopan metsäisimpänä maana. On asioita, jotka jo teemme paremmin kuin kukaan muu ja siksikin meitä tulee kuunnella. Nyt jos koskaan suomalaisten ääni on erityisen tärkeä. Taustani kansainvälisessä bisneksessä, luo vahvuutta EU:n neuvottelupöydissä. Olen valmis työskentelemään sen eteen, että EU-politiikka on entistä enemmän suomalaisten etujen mukaista", kommentoi Häkkinen innostuneena.

Kati Häkkisen kampanjapäällikkönä aloittaa savonlinnalainen digimarkkinoinnin ja henkilöbrändäyksen ammattilainen Annika Hagman.
- Mielelläni otin haasteen vastaan ja lähdin tähän Häkkisen talliin mukaan. Kati on rohkea, määrätietoinen eikä pelkkää tarttua asioihin ja nämä ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita tässä maailmantilanteessa päättäjiltä tarvitaan. Kampanjaamme pätee myös nuo samat adjektiivit.

Lisätietoja Kati Häkkisen EU-vaalikampanjasta löytyy verkkosivustolta www.katihakkinen.fi.

EU-vaalit järjestetään 6.-9.6.2024. Suomen Keskusta europarlamenttivaaleissa - lue lisää tästä

Yhteydenotot:
Kampanjapäällikkö
Annika Hagman
050 360 6345
annika.hagman@etela-savo.fi

Kati Annikan kuulumiset

Tilaa uutiskirjeeni ja tiedät, missä mennään!