Kaikki kirjoitukset

Julkaistu 24.11.2023

Keskustan Mikkelin kunnallisjärjestön johtoon Tapio Honkamaa

Lehdistötiedote

Keskustan Mikkelin kunnallisjärjestö on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Tapio Honkamaan. Hän haluaa olla mukana uudistamassa ja vahvistamassa Mikkeliä ja maakuntaa.

– On erittäin kiinnostava ja tärkeä hetki ottaa vetovastuu, kun edessä on neljät tärkeät vaalit, sanoo Honkamaa.

Uuden puheenjohtajan mukaan tavoitteena on alkuvuodesta 2024 saatella Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn presidentiksi.  Heti perään kesäkuussa ovat vuorossa EU-vaalit, joissa ehdolla on asettumassa mikkeliläinen Kati Häkkinen. Vuoden 2025 huhtikuussa pidetään sitten kunta- ja aluevaalit.

– Selvä tavoite on, että keskusta on myös vuoden 2025 vaalien jälkeen suurin puolue Mikkelissä ja Etelä-Savossa. Se onnistuu uudistamalla ja vahvistamalla maakuntaa yhdessä kaikkien halukkaiden kanssa.

Honkamaa on mikkeliläinen aluevaltuutettu ja kirkkovaltuutettu. Hän teki työuransa toimittajana ja päätoimittajana. Eläkkeelle hän jäi 2021 Mikkelin Kaupunkilehden päätoimittajan tehtävästä.

Keskustan Mikkelin kunnallisjärjestön syyskokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen. Varapuheenjohtajana jatkaa Janne Strengell ja sihteerinä Raija Suominen. Keskustan kunnallisjärjestössä hallitus valitaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan.

Vuosina 2022 ja 2023 kunnallisjärjestöä luotsannut Perttu Noponen jättää puheenjohtajan tehtävän.

– Omalta osaltani puheenjohtajakausi saa nyt päätöksensä. Tehtävä on antanut paljon, mutta muut vastuut edellyttävät nyt ajallista panostusta. Annan lämpimin mielin vetovuoron Tapiolle, toteaa väistyvä puheenjohtaja Noponen.

Keskustan Mikkelin kunnallisjärjestön uusi hallitus:

Tapio Honkamaa puheenjohtaja, Janne Strengell varapuheenjohtaja, Raija Suominen sihteeri, Kati Häkkinen, Laura Hämäläinen, Marja Kauppi, Kari Manninen, Perttu Noponen, Sari Noponen, Anni Panula-Ontto-Suuronen, Keijo Partio, Liisa Pulliainen, Päivi Ylönen.

Lisätiedot: 

Tapio Honkamaa p.0440350300

Perttu Noponen p.0503165101

Kati Annikan kuulumiset

Tilaa uutiskirjeeni ja tiedät, missä mennään!