Kaikki kirjoitukset

Julkaistu 20.11.2023

Kaikki luulivat, että elämäni on täydellistä

"Tuhansien hymyjen hotelli" on inspiroiva tositarina ihmisestä, joka uskalsi lähteä tavoittelemaan unelmaansa

Tuhansien hymyjen hotelli

Kirjoittanut Antti Helin ja Kati Häkkinen

Kun savolaisesta maalaiskylästä kotoisin oleva Kati Häkkinen löysi puolisonsa kanssa upean paratiisirannan Thaimaasta, he päättivät rakentaa sille luksushotellin.

Loistokas rantahotelli tarjosi vierailijoille palan paratiisia, mutta luksusta ja onnea uhkuvien kulissien takana Kati pelasti hotellia niin luihuilta rakennuttajilta kuin luonnonkatastrofeilta ja päätyi sairaalan teho-osastolle ja putkaankin. Vaikeudet saivat Katin vajoamaan mustuuteen, josta hän pääsi ulos vasta kun sitkeä työ alkoi tuottaa tulosta. Hotellin menestyksen myötä täydelliseksi treenattu hymy muuttui vihdoin aidoksi.

Tuhansien hymyjen hotelli on inspiroiva tositarina ihmisestä, joka uskalsi lähteä tavoittelemaan unelmaansa. Kati Häkkinen on Thaimaassa toimivan Aava-hotellin perustaja, yrittäjä ja poliitikko. Antti Helin on nojatuolireissaamista rakastava matkailutoimittaja ja tietokirjailija.

Kirjan julkaisu 16.1.2024

Tilaa kirja etuhintaan kirja.fi -verkkokaupasta

Etukoodilla "KEVAT24" saat kirja.fi -verkkokaupasta 20 % alennuksen koko tilauksellesi. Koodi on voimassa 30.6.2024 asti ja sitä ei voi yhdistää muihin etukoodeihin.

Kati Annikan kuulumiset

Tilaa uutiskirjeeni ja tiedät, missä mennään!